Beter vindbaar worden op Google. Hoe pak je dat aan?

Je vindbaarheid is van belang, dit geeft namelijk aan hoeveel verkeer er naar jouw website komt. Het verkeer zijn de klanten, dus meer verkeer betekent meer klanten. Je vindbaarheid is cruciaal voor het bestaan van de website, want als de website helemaal onderaan staat wordt hij onvindbaar, want niemand kijkt op de bodem. De bodem is dus niet een plek waar je wilt zijn, maar dat geldt eigenlijk voor elke website die winst wilt maken. Want als je een goede omzet wilt draaien moet je ook veel verkeer hebben en dat kan alleen bovenaan op Google. Je moet dus relevant worden en blijven, dus ook al sta je nu bovenaan moet je nog steeds zorgen dat je daar blijft. 

Een strategie samenstellen 

Als je goed vindbaar wilt worden kun een strategie samenstellen bij DoubleSmart. Dit bedrijf gebruikt meerdere online marketing diensten om dit waar te maken. Dit wordt gedaan omdat dit beter werkt. DoubleSmart gelooft dat kracht juist bij de combinatie van diensten ligt. En dit is ook wel logisch, want een dienst kan je al wel goed helpen maar meerdere diensten zijn ideaal. Met meerdere diensten heb je meer kans op succes. En garantie op succes is altijd fijn om te hebben als klant, want je moet namelijk als klant wel overtuigd zijn.

Beter vindbaar op Google, dit kun je dus doen door een goede marketingstrategie te hebben. Deze heeft meestal dus ook meerdere online marketing diensten, omdat dit effectiever is. Online marketing diensten die DoubleSmart gebruikt zijn SEO, SEA, Social media, CRO. Je kunt hier meer over lezen op www.doublesmart.nl. 

CRO is een afkorting van Conversion Rate Optimization. CRO is voor heel veel websites van belang, omdat het uit hetzelfde aantal bezoekers meer leads kan halen, dit is heel erg handig vandaar dat het zo populair is. Dit is ook een van de online marketing diensten die DoubleSmart gebruikt. Dit doen ze dan wel in combinatie met andere online marketing diensten. Social media marketing is ook niet te vergeten, want dit is een hele belangrijke vorm van online marketing. Dit komt doordat social media heel groot is. Het heeft daarnaast ook nog meerdere platformen.

Meerdere opties

Dus je hebt bij social media ook nog meerdere opties, dit is heel erg doorslaggevend aangezien bedrijven het belangrijk vinden om genoeg ruimte te krijgen. Wat ook heel erg peremptorisch is dat je bij social media genoeg mensen aan kunt spreken, want het gebruikersaantal weegt ook zwaar mee bij de beslissing om te adverteren. Daarnaast kun je op social media ook heel accuraat adverteren, omdat deze platformen precies weten wat diegene leuk vindt. Dus je adverteert op social media altijd voor de juiste doelgroep. En deze accuraatheid is ook een van de redenen waarom social media marketing zo populair is. Want je hebt deze accuraatheid bijvoorbeeld niet bij e-mail marketing. 

Maar e-mail marketing heeft wel andere voordelen. Een van deze voordelen is dat het gratis is, terwijl social media marketing vaak wel geld kost. Bij e-mailmarketing kun je ook de nieuwe en de bestaande klanten bereiken, dit doe je door verschillende mails naar beide te sturen. Je stuurt verschillende mails, omdat je de nieuwe klanten vaak meer over moet halen, dit is ook wel logisch want deze klanten zijn nog niet helemaal op de hoogte van jouw bedrijf. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *