Een vergaderlocatie in Arnhem vind je bij Vonk360!

Als je met het team wilt vergaderen dan is het natuurlijk belangrijk dat je ook echt een plek hebt waar je met elkaar kunt samen komen, waar je met elkaar kunt brainstormen en waar je met elkaar nieuwe ideeën gaat bedenken. De vergaderlocatie in Arnhem van Vonk360 is daar de ideale plek voor. Ten eerste is de ligging hiervan ideaal. Vaak worden vergaderingen en bijeenkomsten gehouden vanuit een plaats die erg centraal ligt, omdat dit handig is voor alle mensen die naar deze bijeenkomst gaan komen. Iedereen moet het goed kunne bereiken en dat is met deze vergaderlocatie in Arnhem zeker het geval. Het is een locatie direct aan de snelweg de A12, welke bekend is omdat deze erg centraal gelegen in het land ligt, namelijk grenzend aan de stad Utrecht. Het is dus allereerst al een top locatie waar dit zich bevindt en daarom al zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website, om daar alle mogelijkheden hiervan te kunnen bekijken. Denk aan het vergaderen met je eigen team, maar daarnaast ook het houden van meeting smet andere bedrijven om samenwerkingen aan te gaan, maar wellicht ook een plaats waar je met klanten of potentiële klanten om tafel kan om met elkaar een gesprek te voeren.

Een ideale werkplek en vergaderruimte in een!

Er is bij de vergaderlocatie in Arnhem van Vonk360 ontzettend veel mogelijk en dat maakt het dan dus ook een ideale plek om aan de slag te gaan! Er zijn diverse zalen die er tot je beschikking zijn en welke je dus kunt afhuren voor diverse mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de eerste vergaderzaal, welke ook wel wordt bestempeld met de letter A. Deze kan je al vanaf een bedrag van 75 euro boeken en beschikt over veel faciliteiten die erg handig zijn wanneer je een vergaderlocatie in Arnhem gaat  huren. Daarbij kan je denken aan een groot scherm, welke zowel digitaal als fysiek te gebruiken valt. Hierbij kan je ook rekenen dat er diverse kabels aanwezig zijn om laptops op aan te kunnen sluiten. Daarnaast is er ook een flipover aanwezig, welke handig kan zijn voor bijvoorbeeld uitleggen of brainstormsessies. Ook is er ten alle tijden een goede wifi verbinding aanwezig, waar je geen problemen van zult ondervinden.

De soorten zalen die beschikbaar zijn bij Vonk360

Je hebt dus niet alleen maar de vergaderlocatie in Arnhem die met de letter A wordt aangeduid, maar je hebt ook B, C en D en daarnaast vallen deze ook nog met elkaar te combineren, wanneer je op zoek bent naar een grotere ruimte waarbij de losse zalen niet groot genoeg zijn. Ook kan je nog gebruik maken van de business lounge, welke bijvoorbeeld handig kan zijn voor het geven van feesten of partijen en / of om meerdere mensen samen te brengen en een informatiebijeenkomst te organiseren. Er is hiermee veel meer mogelijk dan de vergaderzalen alleen. De prijs die hieraan hangt is dan ook 500 euro, maar er valt ontzettend veel mee te doen. Ook deze heeft weer een groot scherm, een onwijs handige flip over en daarnaast een goede wifi, maar daarbij kunnen er wel 25 personen in de ruimte worden gezet, wat het relatief niet per se een hee stuk duurder maakt, maar zorgt dat je de vergaderlocatie in Arnhem optimaal kunt gaan gebruiken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *