Is jouw kantoorruimte nog wel van deze tijd?

Is jouw kantoorruimte nog wel van deze tijd?

Stel je eens voor: het is een doorsnee dinsdagochtend en terwijl je door de zee van identieke kantoorgebouwen navigeert, vraag je je af of jouw kantoorruimte nog wel past bij het huidige ondernemersklimaat. In deze blog duik ik in de wereld van commercieel vastgoed en hoe dit landschap aan het veranderen is. Waar moet de moderne ondernemer op letten bij het zoeken naar dat perfecte pand? 

Het nieuwe werken vereist nieuw denken

In tijden waarin thuiswerken niet langer uitzonderlijk is, worden eisen aan commerciële ruimtes flink opgeschroefd. We hebben tegenwoordig behoefte aan meer dan alleen bureaus en vergaderruimtes; denk aan ontspanningszones, groene omgevingen binnen én flexplek mogelijkheden. Maar wat betekent dit nu concreet voor iemand die op zoek is naar een nieuw onderkomen voor zijn business?

Eco-vriendelijk = toekomstvriendelijk

Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol in ons dagelijks leven en dus ook wanneer we kijken naar investeringen in commercieel vastgoed. Een pand dat vandaag niet eco-vriendelijk is, kan morgen al achterhaald zijn. Hier zal ik wat dieper ingaan op hoe verduurzaming niet alleen goed is voor onze planeet maar ook voor jouw portemonnee.

De kracht van locatie heroverwegen 

“Locatie, locatie, locatie” – een mantra dat decennialang gold als gouden regel binnen vastgoedinvesteringen. Echter, met een verschuiving naar meer digitaal georiënteerde bedrijfsmodellen en telewerk wordt de noodzaak om zich in het hartje centrum te vestigen minder dwingend. Laten we verkennen hoe deze trend impact heeft op keuzes rondom commercieel vastgoed.

Hoe CORUM Investments hierin past

Bij mijn zoektocht stuitte ik op CORUM Investments, een partij die interessante perspectieven biedt als het aankomt op investeren in commercieel vastgoed anno nu. Met hun diverse portfolio’s kunnen ze net die unieke kans bieden waarnaar je zoekt buiten de traditionele paden.

Conclusie

Zeker wetende dat heel wat oude zekerheden wegsmelten als sneeuw voor de zon stappen wij gezamenlijk richting een boeiende toekomst vol nieuwe mogelijkheden omtrent commerciële huisvesting . Het draait allemaal om innovatief blijven denken en durven investeren in potentie – iets waarbij organisaties zoals CORUM Investments kunnen helpen bruggen bouwen tussen traditioneel beleggen en modern ondernemen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *