cloud

Wat is cloud computing?

Wanneer je niet zo heel erg thuis bent in de wereld van computers, telefoons of andere mobiele apparaten, dan heb je waarschijnlijk geen idee wat cloud computing is. Terwijl dit een oplossing is die bij veel bedrijven en bij veel particulieren gebruikt wordt. Het is tenslotte erg makkelijk en kan veel onnodige problemen oplossen. Wanneer het je interessant lijkt en je er graag meer over wil weten, dan kun je altijd contact opnemen met Gflex ICT oplossingen om te kijken wat er voor jouw situatie mogelijk is en wat het voor je bedrijf zou kunnen gaan betekenen.

De cloud

De cloud is eigenlijk een plek waar alle benodigde data op wordt geslagen en waar iedereen met bijvoorbeeld de code op ieder moment bij kan, dit scheelt veel werk en tijd. Omdat je alle data op een plek bewaart, is het een stuk makkelijker om dit te beveiligen en in de tijd waar steeds meer hackers hun werk weten te doen, is dat zeker geen onnodige luxe. Alle werknemers kunnen altijd en overal bij de programma’s en data die ze nodig hebben, zodat zelfs thuiswerken weer tot de mogelijkheden behoort en dat is voor veel mensen toch nog steeds een voordeel.

Altijd en overal

Zelfs wanneer een medewerker voor een businesstripje naar het buitenland gaat, kan hij of zij vanaf de buitenlandse bestemming nog aan het werk, omdat hij of zij via de computer toegang kan krijgen tot de benodigde data en dus eigenlijk niks hoeft te missen. Dit is erg makkelijk en maakt het bedrijf een stuk flexibeler. Wanneer je meer wil weten over cloud oplossingen, dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met het het bedrijf om zo nog meer te leren en te kijken wat er mogelijk is voor jouw bedrijf en hoe er een goede samenwerking gevormd zou kunnen gaan worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *