BV starten

BV oprichten

Het starten van een eigen bedrijf is iets wat je niet zo maar doet. Eén van de redenen zou kunnen zijn dat je niet meer voor een baas wil werken, maar met je eigen handen of hoofd je geld wil verdienen. Zaken doen die je zelf leuk vindt en niet wat je wordt opgedragen. Een BV oprichten gaat niet vanzelf. Jij, als beginnend ondernemer, zal zeker een aantal hobbels moeten nemen, om een succesvol bedrijf te realiseren.

In principe bepaal jij hoe je een onderneming start en gaat ontwikkelen. Er zijn een aantal belangrijke stappen die je moet nemen voordat je werkelijk aan de slag kunt in je eigen organisatie.

Vanuit huis

Een BV starten kan al vanaf € 295,00. Een ongelooflijk laag bedrag om thuis snel, gemakkelijk en gebruiksvriendelijk je eigen onderneming te starten. Géén verassingen en altijd een vaste prijs. Ervaren fiscalisten zullen je gratis in alles begeleiding bieden om snel voor jezelf aan de slag te gaan.

Verschillende mogelijkheden

Een BV oprichten kan op verschillende manieren. De snelle manier, dan is zeker binnen 5 dagen je bedrijf met alle notariële kosten en begeleiding van fiscalisten voltooid. Je betaalt dan een bedrag van € 445,00. Is het niet nodig om binnen 5 dagen je bedrijf te starten, maar is een tijdstermijn van een week snel genoeg, dan zijn dezelfde voorwaarden van kracht maar voor een veel kleiner bedrag.

Om binnen 48 uur een bedrijf kant en klaar opgericht te krijgen, zal een wat hoger prijskaartje aan hangen. Voor € 645,00 kun je binnen 2 x 24 uur starten.

Een holding oprichten

Het oprichten van een persoonlijke holding wordt aan 90% van de ondernemers aangeraden. Dit geeft risicospreiding en fiscaal voordeel. Een supportteam staat 24 uur per dag klaar om je te voorzien van alle antwoorden omtrent het oprichten van een BV.

De kosten voor het oprichten van een holding bedragen € 350,00. Dit bedrag is exclusief BTW. Er moet wel worden voldaan aan de voorwaarden van deze standaard oprichting.

Advieskosten

Firm.24.com, heeft al ruim 24.000 ondernemers geholpen om hun bedrijf op te richten. Hoog in het vaandel staat de persoonlijke begeleiding, zonder dat de advieskosten de pan uit rijzen. Een goed advies voor een scherpe prijs.

Inschrijven Kamer van Koophandel

De kosten voor het inschrijven bij de kamer van koophandel bedraagt € 50,00. Tijdens het oprichten van de BV zal dit door Firm24 geregeld worden. De kosten hiervan zitten bij de prijs inbegrepen. De belangen van ondernemingen in Nederland worden behartigd door de KvK. Tevens wordt door deze instantie de overheid geadviseerd.

Wanneer je staat ingeschreven bij de KvK., worden bepaalde gegevens van jou onderneming openbaar gemaakt. Het KvK. nummer, de bedrijfsnaam en vestigingsgegevens, plus de adresgegevens zijn voor iedereen op te vragen.

Heb je al een eigen BV maar sta je op het punt deze op te heffen? Alles wat je wilt weten om een BV opheffen vind je in onze andere blogs!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *